Slana soba - utisci

 • Prvi put sam bila u Slanu Pećinu. Kad sam sela u stolicu, tako sam osećala, kao da je neko izvukao negativnu energiju iz mene. Posle par minuta kada se počela relax muzika, uspavala sam se. Jako mi je bilo lepo, i volela bih opet da dodjem.
  Inače sam iz Novog Kneževca, i zovem se Jelena Subarički.
 • Mladja ćerka Kristina, koja aktivna ceo dan, zaspala je već u 20.30 sati uveče, a inače ne zaspe pre 10 sati. Igrala se u Slanu sobu sa sestrom Danijelom. Ona je starija ćerka. Kašalj se ublažio kod nje, odmah posle prvog tretmana. Jako se lepo provela i ona tih pola sata u igri u slanu sobu. Svaki dan pitaju kad ćemo ponovo, jer dobro se osećaju, lepo dišu i ne kašljaju. Počeli smo da koristimo rastvor za isparavanje, a uskoro ću kupiti i još neke proizvode - kaže Mirjana Suvajčević, majka iz Sente.
 • Čim sam izašla iz Slane pećine, primetila sam da ne kašljam. U početku mi je curila nos, ali posle stao. Lepo sam se provela u prostoriju gde je sve od himalajske soli. Nije samo da je lep ambijent, ali čovek kad sedne u relax stolicu i sluša laganu muziku, odmah se opusti. U menjačnicu Fantastico sam dobila za poklon ulaznicu u Slanu pećinu. Tako mi je prijala vreme što sam  provela ovde, da ću doći svake nedelje bar jedan put. - Marta Dević iz Sente
 • Na poslu sam imao nesreću i pritom sam zadobio otvorenu ranu koja nije htela da zaraste. Preporučili su mi sapun od Himalajske soli koji sam počeo da koristim. U početku sam osećao jako peckanje kada sam namazao ranu ali posle 2-3 dana nestao je ovaj osećaj. Rana se vidno smanjila a posle i nestala. Od onda redovno koristim ovaj sapun od koga mi je koža mnogo mekša. Srećan sam što sam počeo da koristim sapun od soli. Preporučio bih ga svakom, vredi probati ga, izjavio je Kasa Levente mladić iz Novog Kneževca
 • Ja sam probala skoro sve proizvode iz asortimana od himalajske soli. Jako sam zadovoljna, a najviše sa lampom, zato što pročišćava vazduh na najbolji i najprirodniji način za naše zdravlje. Marija Jočić iz Beograda.Slana soba Fantastico
 • Na disajne probleme zaista ima dobar uticaj vazduh Slane pećine. Mi dolazimo iz Ade da se lečimo i ovo je 10 put kao smo ovde je osećamo poboljšanje. Takođe mirnije spavamo od kada dolazimo na terapiju, rekla je Mikušak Eržebet i njena drugarica Buza Ilona.
 • Stanovnik sam Kanjiže i zovem se Kiralj Tamara. Imam problema sa alergijom već dugi niz godina. Noću ne mogu da spavam, kašljem. Mnoge preparate sam probala ali na žalost bez uspeha. Bila sam u Senti sa drugaricom i ona mi je preporučila slani rastvor za isparavanje. Oni ga koriste u stanu. U početku sam bila sumnjičava ali sam isprobala. Nisam mogla da verujem da sam već prve noći mogla mirno da spavam, nisam kašljala. Sve delove stana sada čistim sa ovim sonim rastvorom i mirno mogu da tvrdim da se od onda mnogo bolje osećam.
 • Bolujem od astme. U martu sam dobio od kćerke slanu lulu koju od onda redovno koristim sa dobrim rezultatima. Prestao je kašalj nema šištanja i lakše dolazim do vazduha. Prepručujem je svakom ko ima astmu, bronhitis ili bilo kakve disajne probleme. Veoma sam zadovoljan sa slanom lulom rekao je srećno Boroš Mihalj, penzioner iz Sente.
 • Na početku leta sam kupila slanu lulu jer sam mnogo dobrih stvari čula o njoj. Moj muž ima jaku astmu pa smo odlučili da je isprobamo. Korišćenje lule je veoma uspešno, od onda lakše diše i ne guši toliko često.
  Probali smo i slani isparivač i odličan je protiv predhlade i kao dopuna slanoj luli.  Gomboš Iren iz Sente.
 • Nedavno sam počela da koristim so za kupanje protiv zadebljanja kože na petama. Posle nekoliko korišćenja koža je postala mekša i situacija se mnogo poboljšala, ponovo mogu da nosim papuče i sandale i ne moram da sakrivam stopala.  Mate Magdolna iz Sente
 • Sa mnogo strana smo čuli da je himalajska so dobra protiv buđi na zidu. Odlučili smo da probamo. Kupili smo jednu slanu ciglu i jednu slanu ploču koje smo stavili na problematično mesto. Buđ je počela da se smanjuje. Preopručujemo svakome. Šandor Valeria iz Sente.
 • Imala sam mnogo ekcem u predelu vrata. Prijateljica mi je preporučila himalajski slani rastvor za lice. U potpunosti je opravdao učekivano. Nisam se oslobodila samo ekcem već je i na moju alergiju povoljno uticao. Poljaković Katalin iz Sente.